De optocht trekt jaarlijks veel bezoekers.
De optocht trekt jaarlijks veel bezoekers.

Lampionnenoptocht naar kerststal bij Kinderboerderij

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kinderen met lampions, vergezeld door ouders en familie lopend langs de vijvers van park kienehoef richting kinderboerderij Kienehoeve. Elk jaar een meer dan bijzondere aanblik.

Trouw aan deze traditie gaan de vrijwilligers van kinderboerderij Kienehoeve ook dit jaar weer een prachtige kerststal inrichten. De opening hiervan zal plaatsvinden op zaterdag 12 december. Vanaf 18.00 uur kunnen ouders en/of grootouders, met de jonge kinderen, terecht op de parkeerplaats van park kienehoef. Daar worden de kaarsjes in de lampionnen door vrijwilligers aangestoken, om half zeven vertrekt de stoet dan richting kinderboerderij.

Blaaskapel "De Klôtblaozers" zorgt onderweg voor sfeervolle kerstliederen! Tegen 19.00u is de stoet bij de boerderij, waar zij het nieuwe kerstkind, liggend in de kribbe, kunnen bewonderen. Binnen in de boerderij staat voor alle kinderen warme chocolade en beschuit met muisjes klaar! Het is de werkgroep er ook dit jaar alles aan gelegen een 'warme stal' te creëren! De activiteit is voor alle bezoekers geheel gratis. Kom op tijd, ze vertrekken echt om 18.30u.