SKOSO
SKOSO

Voorlichtingsbijeenkomst Voortgezet Onderwijs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Evenals voorgaande jaren organiseert SKOSO namens de stuurgroep Basisonderwijs-Voortgezet Onderwijs een informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8 uit Sint-Oedenrode.

Deze avond wordt op donderdag 10 december a.s. gehouden op bs. Sint Antonius van Padua (Nijnsel). Er zijn 8 scholen voor voortgezet onderwijs uit de regio aanwezig. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin is met een informatiestand aanwezig. Tijdens deze bijeenkomst wordt door de diverse scholen voor VO ingegaan op de recente ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs en op welke wijze zij daaraan vorm en inhoud geven. Ook praktische zaken, zoals aanmelding, plaatsing en toelatingscriteria komen aan bod.

U kunt zich inschrijven voor twee verschillende voorlichtingen. De ouders/verzorgers van leerlingen die een basisschool in Sint-Oedenrode bezoeken ontvangen via de school een uitnodiging. Ouders/verzorgers van kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan nodigen we via deze publicatie uit voor deze avond. Zij kunnen zich digitaal aanmelden via de website van SKOSO (www.skoso.nl). Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook (0413-420706).

Wij hopen dat de informatie van deze avond u helpt bij het maken van een schoolkeuze op maat.