Het wordt een dolle boel in Nijnsel
Het wordt een dolle boel in Nijnsel

Sinterklaasfeest in Nijnsel

Algemeen

Op zondag 22 november zal Sinterklaas en zijn Pieten aankomen op het Beckartplein in Nijnsel. Om 14.00 uur start de rondrit door het dorp. De route van de rondrit is ten opzichte van vorig jaar gewijzigd.

De rondrit start op het Beckartplein, Lieshoutseweg, Lupinestraat, Hortensiastraat, Pastoor Pankenstraat, Lieshoutseweg, Jasmijnstraat, Margrietstraat, Azaleastraat, Tulpstraat, Oude Lieshoutseweg, Beckartplein. Daarna begroet Sinterklaas alle kinderen binnen in de Beckart.
In Nijnsel is op de hoek van de Anjerlaan/Azaleastraat een Piets Post Fabriek gekomen. Kinderen kunnen hun tekeningen en brieven aan Sint en Piet inleveren. Natuurlijk worden deze opgehangen! Maar waarom is er een PPF? Is dat omdat Piet naar iemand speciaals op zoek is? Misschien komen we er achter op zondagmiddag in de Beckart! Het programma duurt ongeveer een uurtje, waarin de kinderen samen met de pieten kunnen zingen, dansen en spelletjes kunnen spelen. Na afloop krijgen alle kinderen een snoepzak. Als het weer te slecht is, maakt Sinterklaas geen rondrit. Hij is dan om 14.30 uur in "de Beckart".
Dorpsraad Nijnsel doet ook nog een oproep aan alle ouders; Het Sinterklaasfeest in Nijnsel doet mee met de 'hart voor elkaar-actie' van de Rabobank. Kunnen we op jullie stem rekenen? Graag zien wij jullie op 22 november!!