De Prins van vorig jaar.
De Prins van vorig jaar.

Tip van de Prins: Ze hebben het gedaan

Cultuur

Papgat - Wat is dit nu voor een tip? Ik pak de telefoon en neem contact op met de voorzitter van de Prinskeuzecommissie om te vragen of ik een andere tip kan krijgen. Ik krijg geen andere tip en helaas ook geen enkele hint van haar maar zij verzekerd mij dat iedereen, na de uitleg van deze tip zal zeggen; Ja, ze hebben het gedaan! Maar wat of waar de heren iets gedaan hebben is op dit moment nog de grote vraag.

Bekennen de heren schuld op de vragen die gerezen zijn naar eerdere tips of hebben de heren een streek uitgehaald? Hebben zij misschien al eens voor Prins en Adjudant gespeeld tijdens de optocht in Papgat of tijdens de Rooise Prinsenzittingen? Misschien werd het de heren al te warm na de uitleg van de eerste tips en is deze tip alleen maar bedoeld is om rust te creëren binnen de Prinskeuzecommissie. Het antwoord zou dan kunnen zijn; Ja, ze hebben ja gezegd op de vraag of zij Prins en Adjudant wilden worden.

Natuurlijk kan het ook zijn dat ze trots zijn op iets wat ze in een grijs verleden hebben gedaan. De marathon gelopen, op Bedevaart geweest naar Santiago de Compostella, de Veldtoertocht van TWC Dommeldal gereden, meegedaan aan de Rooise Wandelvierdaagse, of aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Zijn ze misschien betrokken bij de voorstelling "Zuiver Koffie" die het afgelopen jaar door 't Roois Theater is gebracht. In dit stuk was de vraagstelling 'Wie heeft het gedaan en is hij wel vermoord'. In de regio zie je steeds vaker het fenomeen van een 'Escape room' opduiken maar ook het spel 'Cold Case' geniet nog veel bekendheid. Waarbij het in dit laatste moordspel altijd de vraag is; Wie heeft het gedaan?

Bij tip 1 maakten zij er nog een spelletje van en bij tip 2 bleven zij lang plakken. De combinatie met tip 3 is mij volledig onduidelijk maar misschien zie jij de oplossing wel? Je kunt deze oplossing mailen naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie: Sandra van der Linden, lindensa@zonnet.nl En ben jij de eerste die het koppel goed heeft geraden, dan word je persoonlijk door de nieuwe Prins en Heer Adjudant gefeliciteerd en krijgt je een overheerlijke fles Papgatwijn en natuurlijk de eeuwige roem.