50!
50!

Het 50-jarigen feest in weetjes

Algemeen

Sint-Oedenrode - Deze tuintjes geven de sfeer weer waarin veel vijftigjarigen of bijna vijftigjarigen verkeren. Het is feest, groot feest, want honderden Rooienaren bereiken dit jaar de magische leeftijd van 50 jaar. Dat gaat komend weekend gevierd worden met de grootse reünie. Het 50-jarigen comité is heel druk bezig geweest met de voorbereidingen. Ook die heren en dames kijken dan ook uit naar het feest.

Enkele wetenswaardigheden over de naderende reünie:
- Er zijn slechts nog een paar personen die nog 49 zijn en toch naar de reünie komen. Zij worden voor 1 oktober nog 50.
- Een paar personen komen voor de tweede keer, niet alleen vanwege de gezelligheid, maar omdat ze wegens ziekte of wat dan ook een schooljaar over hebben moeten doen.
- Er komen een paar mensen speciaal voor de reünie vanuit het buitenland naar Boskant om dit geweldige feest mee te maken.
- Het comité verwacht een kleine tweehonderd oud-leerlingen.
- Helaas komt niet iedereen die ze hebben uitgenodigd. Het comité had graag een aantal mensen - die zich nu niet hebben opgegeven - ook verwelkomd. Juist omdat zij allang Rooi uit zijn is het harstikke leuk om hen weer eens te spreken. Maar aan de andere kant snapt de organisatie ook dat voor hen de drempel misschien wel het hoogst is om te komen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding