Afbeelding

Dagopvang de Stek vraagt vrijwilligers

Roois nieuws
Het vrijwilligerssteunpunt is voor dagopvang De Stek in Odendael op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week of per veertien dagen mee willen draaien om senioren een plezierige en zinvolle dag te bezorgen.

De dagbesteding is bedoeld voor mensen die extra steun en begeleiding nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven wonen, bijvoorbeeld vanwege lichamelijke beperkingen, weinig contacten of lichte vergeetachtigheid. Daarnaast biedt het de mantelzorger, die voortdurend de zorg draagt voor iemand, de gelegenheid om even te kunnen bijtanken en tijd voor zichzelf te nemen.

Om de onderlinge contacten te bevorderen, wordt door de vrijwilligers een gevarieerd programma aangeboden, dat in gezamenlijk overleg wordt vastgesteld. Dit programma wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de gasten. Er is vooral veel ruimte voor gezelligheid, zoals samen koffie drinkne en tussen de middag gezamenlijk de warme maaltijd gebruiken.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie, neem contact op met het vrijwilligerssteunpunt: Femke Broeders, 0413-476149, f.broeders@welzijnsalus.nl of www.welzijnsalus.nl