Afbeelding

Oproep EJOS reünie/doe-avond

Roois nieuws Sport
Enkele oud leden in samenwerking met het huidige bestuur van EJOS zijn volop bezig met de voorbereidingen van de reünie /doe avond van 28 Januari a.s. Veel oud leden hebben zich al opgegeven voor deze avond, maar wij willen niemand vergeten, daarom deze 2e oproep.

De meeste hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen en hebben spontaan gereageerd, maar wij zijn waarschijnlijk wel enkele mensen vergeten, die wij daarom via deze weg willen benaderen.
Hebt U geen uitnodiging ontvangen en bent U lid of oud lid van EJOS geef U dan alsnog op, Uw partner is ook van harte welkom.

De reünie/doe-avond wordt gehouden op 28 Januari a.s. en wel bij Handboogvereniging Ontspanning aan de Bremhorst 8 (sportpark Kienehoef) aanvang is 20,00 uur. De kosten voor deze avond zijn 10 euro p/p. Op deze avond kunnen we gezellig onder het genot van een hapje en een drankje oude verhalen ophalen, en kijken naar filmpjes van 40 jaar geleden die via een beamer vertoond worden, ongetwijfeld staat U er ook nog op ! Verder zijn er vele oude foto’s te zien en kunt U zelf onder deskundige begeleiding handboogschieten.

Kortom een hele avond vermaak. Zin in deze reünie ? Geef U dan alsnog op.
Dit kan via onze tijdelijke website www.ejos.nl  Of via Mieke van de wandelclub. Op de website kunt U meer info vinden.