Vrijwilligers van het Klusteam
Vrijwilligers van het Klusteam

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer enkele interessante vacatures.

Medewerker Klussendienst
De Klussendienst in Sint-Oedenrode zoekt een medewerker. De Klussendienst is bedoeld voor mensen, die vanwege een beperking niet zelfstandig in staat zijn om de klus uit te voeren, niet kunnen terugvallen op familie of kennissen en ook niet de financiële middelen hebben om een bedrijf in te schakelen. De werkzaamheden (bijvoorbeeld tuinonderhoud, timmerwerk, montagewerkzaamheden) vinden zowel binnen als buiten plaats. We geven de voorkeur aan mensen die meerdere dagdelen per week inzetbaar zijn. U gaat steeds met tweeën op pad. Eén keer per week op maandag is het klusoverleg. Het is zeer wenselijk om daar zoveel mogelijk bij aanwezig te zijn. (vacaturenummer 10853)

Penningmeester wijkraad KCK
De wijkraad van Kienehoef, Cathelijne en Kinderbos is op zoek naar een penningmeester ter aanvulling van het bestuur. Een aantal bevlogen vrijwilligers zet zich in voor de leefbaarheid en de eigenheid van deze wijk. De wijkraad KCK komt op voor de belangen van de wijk(en); de wijkraad is een spreekbuis voor de collectieve belangen van de inwoners en een aanspreekpunt/klankbord voor de gemeente. Heeft u gevoel voor cijfers en financiën en woont u in één van de genoemde wijken, dan is deze functie misschien wel iets voor u. (vacaturenummer 15148)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).