25-jarige jubilarissen. Foto: Jeanne van Heesch
25-jarige jubilarissen. Foto: Jeanne van Heesch Foto: Jeanne van Heesch

vv Nijnsel jubilarissen in het zonnetje gezet

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondagmiddag hield onze vereniging haar traditionele nieuwjaarsreceptie en tevens de huldiging van de jubilarissen. Na drie jaar ‘corona-huisarrest’ mochten we weer. We mochten dertien jubilarissen huldigen, waaronder Theo van Roosmalen (65 jaar lid) die echter in een verzorgingshuis verblijft. We gaan hem daar wel een paar keer per jaar opzoeken. Een noviteit was de huldiging van Pien Verhagen, de eerste vrouw die deze mijlpaal bij vv Nijnsel bereikt. Zij was in haar nog jongere jaren een gedreven en succesvolle spits en droeg mede bij aan de opgang van het damesvoetbal. 

Bert Foolen heeft maar liefst 70 jaar op de ledenteller, lid vanaf 1953, vijf jaar na de oprichting van de vereniging. Een bijzondere mijlpaal. Fijn ook dat hij omringd was door een uitgebreide schare fans. Een geslaagde middag, hopelijk een opmaat voor een succesvolle tweede seizoenshelft en de start van ons jubileumjaar in augustus.

Vrijdag 20 januari staat de tweede editie van ‘Niet Ballen Maar Lallen’ op het programma in onze kantine.De eerste editie in januari 2020 smaakte naar meer en dat meer gaan we dus over twee weken beleven. De activiteitencommissie is enthousiast en druk doende om alles goed op de rails te krijgen, maar daar mogen we dankzij de aantoonbare successen uit het verleden alle vertrouwen in hebben.

Aanstaande zondag om 12.00 uur speelt Heren 1 thuis een oefenwedstrijd tegen RKKSV uit Kruisstraat.