Afbeelding
Foto: Lambert Verhoeven

vv Nijnsel huldigt jubilarissen

Algemeen

Nijnsel - Op de geanimeerde nieuwjaarsreceptie van vv Nijnsel/TVE Reclame werden maar liefst dertien jubilarissen gehuldigd. De 'jongste' leden scoorden vijfentwintig 'dienstjaren' en 'oudgediende' Bert Foolen kwam zelfs aan de vijfenzestig!

Kersverse voorzitter Jeroen van de Sande sprak de nodige loftuitingen uit over de trouwe leden. Daarnaast maakte hij bekend dat hoofdtrainer Arno Methorst na drie succesvolle jaren vv Nijnsel aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. De eerste twee seizoenen in de derde klasse, de vereniging speelde nog nooit zo hoog, eindigde het eerste herenteam in de subtop waarbij zelfs een periodetitel werd gepakt en de andere in het tweede seizoen op een haar na werd gemist. Ook dit seizoen staat het vaandelteam halverwege de competitie in het linkerrijtje. Ook voor het Vrouwen 1 team is een vrouwelijke interimcoach gevonden die samen met Arent van Dijk het team voor de rest van dit seizoen gaat begeleiden.

Playback Show
Aanstaande vrijdag en zondag staat de traditionele Playback Show op de rol, inmiddels een succesnummer in meer dan dertig jaar. Op vrijdag gaan de teams van voetbal en korfbal de strijd aan en op zondag neemt de jeugd het stokje over. Op vrijdag gaan alle teams vanaf half negen van start en zondag is iedereen vanaf half twee 's middags welkom. Op tijd van huis gaan is aan te bevelen want het is er altijd (gezellig) druk.