Een foto van toen.
Een foto van toen.

Jac. Kemps Tweewielers: ‘Op naar de 100!’

Zakelijk

Schijndel / Sint-Oedenrode - Deze historische 1e mei viert Jac. Kemps Tweewielers een ongeëvenaarde mijlpaal: maar liefst 95 jaar van topservice en passie voor fietsen. Een prestatie die zelden wordt gezien in de snel veranderende wereld van vandaag.

Deze bijzondere zaak, opgericht in 1929 door Jac. (opa) Kemps, heeft door de jaren heen een opmerkelijke transformatie ondergaan. Van vader op zonen en kleinzoon overgedragen, is het nu in handen van de gedreven Teun Kemps, die de opkomst van de elektrische fiets van dichtbij heeft meegemaakt en omarmd.
Met een jong en enthousiast team heeft Jac. Kemps Tweewielers een warme en gezellige sfeer gecreëerd die niet alleen in de winkel voelbaar is, maar ook naar de gewaardeerde klanten wordt overgedragen. Als dé specialist in elektrische fietsen nemen ze de tijd om klanten uitgebreid te informeren en te adviseren. Met een indrukwekkende selectie topmerken zoals Gazelle, Sparta en Giant, staan diverse testfietsen klaar om een onvergetelijke rijervaring te bieden. Maar het gaat verder dan alleen verkoop. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Jac. Kemps Tweewielers. Daarom bieden ze gratis leenfietsen en snelle reparaties aan, om het leven van hun klanten gemakkelijker te maken.

Er is meer goed nieuws voor de inwoners van Sint-Oedenrode! Jac. Kemps Tweewielers biedt een unieke service: na het kiezen van een geschikte fiets in de winkel, worden klanten volledig ontzorgd. De fiets wordt bij onderhoud en reparatie gratis opgehaald en de volgende avond weer thuisbezorgd. Tegenwoordig is het ook mogelijk om eenvoudig en snel via een QR-code te betalen.

Speciale actie
Om het 95-jarig bestaan te vieren, lanceert Jac. Kemps Tweewielers een speciale actie gedurende de hele maand mei. Bij aankoop van een nieuwe e-bike ontvangen klanten een gratis kettingslot ter waarde van €28,95!
En tot slot, als kers op de taart, wordt de Gazelle Eclipse C380 HMB met trots gepresenteerd als de Fiets van het Jaar 2024. Een uitgelezen kans om deze prachtige fiets te bewonderen en uit te proberen. Jac. Kemps Tweewielers nodigt iedereen uit om het 95-jarig jubileum te vieren en de passie voor fietsen te delen. Kom langs en ontdek waarom ze al bijna een eeuw lang dé fietswinkel voor zowel ervaren fietsers als nieuwkomers zijn.

Afbeelding
Afbeelding