Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d9ebb0

Jac. Kemps Tweewielers: Rooise ondernemer in Schijndels familiebedrijf

Meierijstad / Schijndel / Sint-Oedenrode - Ken jij een familiebedrijf in je naaste omgeving? Vast wel. En als gevraagd wordt om er tien op te noemen is de kans groot dat je Jac. Kemps Tweewielers noemt. De fietsenzaak uit Schijndel bestaat dit jaar op 1 mei 90 jaar. Een prachtige mijlpaal,  nu alweer opgevolgd door de derde generatie. Die derde generatie heet Teun Kemps. Een Rooise ondernemer op Schijndelse grond.

Het zijn hoogtijdagen op dit moment. De fietsliefhebber trekt er weer op uit. De fietsen gaan van stal, op ontdekkingstochten door binnen- en buitenland. De werkplaats draait overuren, de gratis haal- en brengservice rijdt af en aan en dagelijks rammelt de winkelbel ontelbaar. Met liefde helpt Teun de klanten stuk voor stuk.

Van Jac, naar Huub, naar Teun.
Teun nam de zaak alweer enkele jaren geleden over en steekt er iedere dag zijn ziel en zaligheid in. "Het is echt geweldig om deze winkel te runnen. Iedere dag omgaan met klanten vind ik het mooiste van alles. Ik kan er echt van genieten als mensen tevreden de deur uit gaan", vertelt Teun enthousiast. Hij is de opvolger van Huub Kemps, die op zijn beurt verder ging met de fietsenhandel van zijn vader, Jac Kemps. Huub is nog steeds regelmatig werkzaam in de winkel, vooral bij extra drukte. Kortom, drie generaties met de wortels in Sint-Oedenrode. Huub en Teun wonen er en hebben er hun sociaal leven. Veel klanten komen dan ook uit Rooi. "Klopt", zegt de huidige eigenaar. "Dat komt mede omdat we gratis haal- en brengservice hebben. Dat is onderscheidend ten opzichte van veel andere winkels. Daarmee staan we klaar voor onze klanten en dat wordt erg gewaardeerd." Wat Teun niet benoemd heeft, maar wat wel verklaarbaar is voor zoveel Rooise klanten, is de gunfactor. De familie Kemps straalt vertrouwen uit en waar klanten vertrouwen in hebben, kopen ze graag.

Elektrische fietsen
Je ziet ze dagelijks voorbij zoeven: de elektrische fiets. De laatste jaren heeft deze uitvinding een enorme boost doorgemaakt en de ontwikkeling gaat snel. Jac. Kemps Tweewielers is expert in elektrische fietsen. Mensen kiezen voor gemak en comfort en dan komen ze vaak bij dit soort fietsen uit. Teun: "We hebben ontzettend veel keuze en geven het juiste advies. We zijn premium dealer van de toonaangevende merken Gazelle en Sparta. Hierdoor hebben we een breed assortiment van deze merken op de winkelvloer staan en hebben we diverse exclusieve modellen die een hoop voordelen bieden." Elektrische fietsen zijn er in allerlei prijsklassen, soorten en maten. Het is zeer zeker de moeite om u eens te laten informeren. Op zoek naar een gewone fiets? Uiteraard is daar ook volop keuze in.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe comfortabele fiets, dan is het slim om eens bij Jac. Kemps Tweewielers binnen te lopen. Maar ook als uw huidige fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Er werken gediplomeerde monteurs en voor een leenfiets wordt gezorgd. Teun en zijn team staan voor u klaar!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!