Ook een team van Rhode won een beker.
Ook een team van Rhode won een beker.

Klompentoernooi smaakt naar meer

Sport Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend vond het tweede Roois Klompentoernooi plaats op de velden van RKSV Rhode. Vooraf beloofde het een spektakel te worden met meer dan 110 deelnemende teams van 30 voetbalverenigingen en dat werd het ook met gasten van Eersel tot Zaltbommel en van Gemert tot Sprang Capelle.

Op zaterdagmorgen om kwart over negen trapte de jongste jeugd het toernooi af. Op zondagmiddag rond half drie werd het laatste doelpunt gemaakt door de jeugd onder de 15. Ongeveer 1.000 voetballers speelden samen 215 wedstrijden waarin 835 doelpunten werden gescoord onder leiding van 25 spelbegeleiders en scheidsrechters en onder het toeziend oog van 250 leiders en coaches en meer dan 700 ouders en grootouders. Rhode heeft een topweekend beleefd waarin meer dan 2.000 mensen de poorten van het sportpark hebben gepasseerd. Dit smaakt naar meer en krijgt volgend jaar ongetwijfeld weer een vervolg.

Voetbalvereniging Rhode kijkt erg tevreden terug op deze zeer geslaagde tweede editie van het Klompentoernooi en bedankt alle deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers voor hun aanwezigheid en inzet en hoopt hen allen volgende jaar weer te mogen verwelkomen!

Afbeelding
Afbeelding