Rhode verliest thuis van Leones

Sint-Oedenrode - Rhode | Van Stiphout Bouw trapte zondag om half drie af tegen Leones. Afgelopen donderdag werd nog met 4-4 gelijk gespeeld tegen SV TOP 1 en drie dagen later stond er weer een spannende wedstrijd op het programma voor de Rooienaren. De club uit Beneden Leeuwen was net te sterk voor het vaandelteam van Rhode.

In het eerste half uur wisten beide teams kansjes te creëren. Deze kansen volgden vaak vanuit corners, die voor de keepers gemakkelijk te pakken waren. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Rhode, wederom na een corner. In de tweeëndertigste minuut wist Leones, na verschillende pogingen, op voorsprong te komen. Direct daarna ging Rhode op zoek naar de aansluitingstreffer. Met verschillende lange ballen wist Rhode kansen te creëren, maar wisten de keeper van Leones in de eerste helft nog niet te passeren.

Na de rust drong Rhode steeds meer aan voor de gelijkmaker, tegelijkertijd was Leones op zoek naar de verdubbeling van de score. In de vierenzestigste minuut werd het harde werk van de thuisploeg beloond en wist Bas van Kuringen via prachtige wijze de keeper te passeren. Van Kuringen die tegen NEC ook al goed was voor twee treffers wist met een hard schot de verdediging en doelman uit Beneden Leeuwen te verrassen. Beide ploegen bleven kansen creëren, maar het was Leones die in de zeventigste minuut het winnende doelpunt maakte, eindstand 1-2. Volgende week zondag speelt Rhode 1 uit tegen Erp 1, om twee uur wordt er afgetrapt.