Afbeelding

MHC Dames 1 verliest van Goirle

Sport

Sint-Oedenrode - Na het gelijkspel vorige week tegen Venlo, waren de Dames vastberaden ook punten te pakken tegen Goirle.

De wedstrijd begon met de overhand voor Sint-Oedenrode. Er werden mooie combinaties gemaak, maar helaas werden ze niet beloond met een doelpunt. Gaande de wedstrijd kwam Goirle beter in haar spel, dit resulteerde in een aantal goede kansen. Oedenrode werd weer op scherp gezet maar was nog steeds de bovenliggende partij. Ze moesten alleen het geduld bewaren en er voor zorgen dat het combinatiespel stand hield.

Na rust werd de wedstrijd herpakt. Met de stand van 0-0 was in principe alles mogelijk. Helaas gooide de Dames zelf roet in het eten. Door een aantal beslissingen van de scheidsrechter werd er steeds meer met emotie gespeeld ipv hockey en mentaliteit. Sint-Oedenrode wist deze emotie niet meer om te zetten. Goirle daarentegen wist hier slim gebruik van te maken door wel te hockeyen en zich te focussen op hun eigen spel ipv de scheidsrechter.

Met een eindstand van 0-2 laat Sint-Oedenrode punten liggen. Volgende week staat de topper tegen MEP Boxtel op het programma.