Afbeelding

Jeugdkamp TV De Kienehoef groot succes

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend was het zover, het kamp voor de tennisjeugd van tennisvereniging De Kienehoef beleefde zijn eerste aftrap. Zo'n 50 kinderen hadden zich aangemeld, allereerst om veel plezier te hebben, maar ook zouden de fijnste kneepjes van het toernooitennis aan bod gaan komen.  Trainer Joery Jansen had samen met de jeugdwerkgroep een spetterend programma in elkaar gezet, wat in het fantastische zomerweer volledig tot zijn recht kwam. Het spannende gekleurde sokkenspel werd gevolgd door een nieuwe voetbalhit, het bubble voetbal. Uitgehongerd konden de kinderen en hun ouders daarna gebruik maken van een heerlijke barbecue.

Om voldoende vermoeid te zijn om de nacht slapend in het paviljoen door te kunnen brengen moesten de rest van de avond de voetjes van de vloer. De nieuwste  dansjes en pasjes werden voor het voetlicht gebracht op de tonen van de modernste muziek. Daarna was het tijd om de oogjes toe te doen.

De volgende dag werd het Bakker Bekkers Ontbijt alle eer aangedaan, waarna het tijd was om met goed gevulde magen eindelijk te gaan tennissen. Het werd nog even spannend voor diegenen die de interne oranje en rood competitie mochten afsluiten. Tussendoor natuurlijk nog een natje en een droogje en spelen in het Kienehoef park. Het tenniskamp werd afgesloten met een verkwikkend waterspel, waarna alle kinderen met een blij, maar dodelijk vermoeid gemoed  met hun ouders mee naar huis gingen.  We kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagd tenniskamp, ook dankzij vele vrijwilligers. We kijken uit naar de volgende editie!