Afbeelding

Nieuwe Jumbo aanwinst voor Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vanmorgen om negen uur zijn de deuren van Jumbo aan de Pieter Chirstiaanstraat weer geopend. Niemand minder dan Colette Cloosterman – van Eerd verrichtte de openingshandeling. Daarmee is de vertrouwde ontmoetingsplek van de wijk de Kienehoef na een twee weken durende verbouwing weer helemaal bij de tijd.

Al bij aankomst op de parkeerplaats valt de nieuwe voorgevel van Jumbo op. Maar de grote verbeteringen zijn natuurlijk binnen. Wat meteen na binnenkomst opvalt is het grote versplein. Alle dagverse producten vindt u hier nu bij elkaar. Groenten, fruit, binnen- en buitenlandse kazen, vlees en vleeswaren zijn ruim voorhanden en gemakkelijk te vinden. Nieuw is ook de grill-afdeling waar elke dag vers gegrild vlees en kip verkrijgbaar is.

Het is voor de vaste klanten van Jumbo wel even wennen. De schappen met droge kruidenierswaren zijn op nieuwe meer overzichtelijke manier ingedeeld. Bij de versafdeling vindt u ook de wijnen. In de tweede gang treft de klant alles aan dat met ontbijt en tussendoor te maken heeft om vervolgens in de derde gang de producten voor de warme maaltijd te vinden. De laatste twee gangen bestaan uit non-food, bier en chips. Met hulp van het personeel zijn alle producten weer snel gevonden!

Met de verbouwing is de Jumbo in Sint-Oedenrode weer helemaal op de stand van 2016. De grootste verandering buiten de nieuwe inrichting is volgens filiaalmanager Tommy Grubben het zelfscannen. Bij de kassa kunnen klanten dan hun boodschappen afrekenen zonder ze nog een keer uit en in de winkelwagen te hoeven laden.

Tommy Grubben wil via deze weg ook graag de direct omwonenden excuses aanbieden voor de hinder die zij tijdens de verbouwing ondervonden. Hij bedankt hen voor het begrip en ook basisschool 'De Springplank' wil hij bedanken voor de hulp bij het inpakken van de tasjes voor de wijk.