Afbeelding

TTV Attaque hard op weg naar het kampioenschap

Sport

Attaque 1 speelde een uitwedstrijd in Waalwijk. Het werd een overwinning met de maximale score van 10-0. Menno van Os, Dirk Kastelijn en Leon Schepens wonnen al hun wedstrijden. Het team heeft na 7 wedstrijden 58 punten en staat hiermee 20 punten voor op nummer twee OTTC, er zijn nog drie wedstrijden te spelen, het kampioenschap komt nu wel heel dichtbij.

Attaque 2 ging op bezoek bij TTCV van Herwaarden uit Veghel. Attaque speelde een goede wedstrijd en verloor slechts met 6-4 van het hoger geplaatste team uit Veghel. Henry van Casteren won twee wedstrijden, Peter Verhagen won er één en verloor er één nipt in 5 games, Leon Huijberts wist deze keer geen wedstrijd te winnen, verder werd het dubbelspel nog gewonnen. Het team heeft na 7 wedstrijden 26 punten, 6 punten meer dan nummer 6 OTTC en 6 punten minder dan de op de veilige plaats staande nummer 4 Always Fair.

Attaque 3 had de wedstrijd van deze competitieronde reeds gespeeld. Nu alle teams 7 wedstrijden hebben gespeeld is de stand wat wedstrijden betreft weer gelijk getrokken. Het team staat met 45 punten op de eerste plaats en heeft 9 punten voorsprong op nummer twee Asio.