Archief
Archief

Odisco pakt overtuigend derde plaats

Olland - Odisco speelde afgelopen zondag tegen De Kangoeroe uit Veghel. Bij winst zou Odisco een gaatje slaan naar de degradatieplaatsen, maar bij verlies zou het zelf in gevaar komen. Er stond dus veel op het spel deze wedstrijd.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd en kwam na drie minuten voor met 2-0 via Floor van Heeswijk en Meike Leenderts. Hierna had Odisco wat moeite met scoren maar verdedigde geconcentreerd en sterk. Hierdoor stond na 20 minuten 6-2 op het scorebord. Doelpunten van Floor van Heeswijk (2x), Marlon van Heeswijk (2x). Door twee foutjes moest Odisco gaan rusten met 6-4. In de rust werd verteld dat ze wat meer beweging moesten houden en vanuit het spel de tegenstander stuk moesten spelen. Verdedigend moest Odisco zo doorgaan.

Na rust speelde Odisco fel en geconcentreerd. Hierdoor kon Odisco rustig uitlopen naar 10-4 via Marlon van Heeswijk, Lisa Wouters, Meike Leenderts en Myrthe van Heereveld. Nu moest Odisco het geduld bewaren en de wedstrijd slim uitspelen. Odisco bleef goed spelen maar vergat de kansen te benutten, hierdoor kon Kangoeroe nog wat dichterbij komen: 10-7. Met een debuut van Nienke van der Sanden en Amber Timmermans bleek ook dat de jeugd mee kan met senioren 1. Via Meike Leenderts werd de eindstand gezet op 11-7.
Odisco speelde vandaag sterk bleef 60 minuten geconcentreerd en was feller als de tegenstander. Door deze overwinning staat Odisco weer keurig op de derde plaats. Over twee weken speelt Odisco uit tegen NDZW om 11.10 uur in Vlijmen.