Archief
Archief

Rooise darters pakken pijlen weer op

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen week zijn de rooise darters na een korte winterstop weer verder gegaan met de landelijke competitie.

 

Het team van kofferen1 kreeg de vrienden van Frappant uit Berlicum op bezoek. Dat dit een spannende wedstrijd zou worden was vooraf al bekend. In het begin ging het dan ook vrij gelijk op. De uitslag 18 tegen 7 voor het Kofferen was een kleine verassing te noemen. De verwachting was dat de uitslag korter bij elkaar zou liggen.

Het andere team van Toon ging op bezoek bij De Vos uit Handel hier lagen de punten niet voor het oprapen. Kofferen verloor met 20 tegen 5. Ondanks dat de Rooienaren wel lekker speelden.
Oud Rooij speelde in Schijndel tegen Keep Faith. Ondanks enkele 150-ers van Peter Opheij verloor Oud Rooij, deze wedstrijd.

In Proeverij Van Ouds stond de Rooise derbie op de agenda. Toellies1 de huidige nummer 1 speelde tegen Van Ouds, de nummer 2. Ondanks dat Van Ouds er alles aan gelegen was om het, het team van Michael zo moeilijk mogelijk te maken lukte dit niet echt. Van Ouds verloor met 20 tegen 1.