Logo
Logo

Geen overwinningen teams TTV Attaque

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 speelde een thuiswedstrijd tegen PJS uit Vught. De wedstrijd werd nipt met 6-4 verloren. Dirk Kastelijn won twee wedstrijden, Menno van Os en Bram Schepens ieder één. Na 7 wedstrijden heeft het team 29 punten en staat hiermee op de 6e en laatste plaats. Deze week wordt de wedstrijd tegen TTCV Van Herwaarden uit Veghel ingehaald. Attaque zal in de resterende drie wedstrijden nog heel wat punten moeten halen om in ieder geval de veilige 4e plaats te bereiken.

Attaque 2 ontving JCV uit Vught. Er werd met 7-3 verloren. Henry van Casteren, Leon Huijberts en Frank van der Zanden wonnen ieder één wedstrijd. Na 8 wedstrijden heeft Attaque 34 punten en staat hiermee op de 5e plaats. Normaal gesproken betekent dit een promotie/degradatiewedstrijd, maar de klasse waarin Attaque 2 speelt is hiervan vrijgesteld. Dit betekent dat alleen nummer 6 rechtstreeks degradeert. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Attaque een voorsprong van 11 punten op nummer 6, waar tegen men ook nog speelt. Het team heeft het dus helemaal in eigen handen.

Attaque 3 speelde een thuiswedstrijd tegen Always Fair uit Ammerzoden. Het haalde met 5-5 een verdienstelijk gelijkspel. Stefan Kerk was goed op dreef en won al zijn drie wedstrijden, Anne van der Sande won er één en verder werd het dubbelspel gewonnen, Bram Marinus wist geen wedstrijd te winnen. Het team komt naarmate de competitie vordert steeds beter op dreef. Het heeft na 8 wedstrijden 27 punten en staat hiermee op de laatste plaats. De achterstand op nummer 5 om rechtstreekse degradatie te ontlopen is zeer waarschijnlijk te groot.