Co Stamps Clubkampioen TV Nijnsel

Nijnsel - Ook dit jaar waren de clubkampioenschappen bij TV Nijnsel wederom een sportief en gezellig succesvol evenement. De afgelopen twee weken werden er zelfs onder tropische omstandigheden fraaie wedstrijden gespeeld. Afgelopen zondag is het toernooi met de verschillende finales op mooie manier afgesloten.

Het is Co Stamps gelukt om de titel clubkampioen 2015 binnen te halen. In de finale van afgelopen zondag was Co duidelijk de sterkste in een tweestrijd met Paul van de Rijt. Met de setstanden 6-2 6-2 wist Co de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eerder op de dag was het andersom. Paul van de Rijt en Bas Verbakel waren in de herendubbel 6 de sterkste in het duel tegen Co Stamps en Harrie Taks. De setstanden waren 6-2 en 7-5.
Dat je in een toernooi kunt groeien bewezen William en Monique Witlox. Zij waren de verrassende maar zeker ook de terechte winnaars in de categorie Gemengd dubbel 6. In de finale waren ze te sterk voor Willy en Anke Kremers. Met de setstanden 7-6 en 7-5 waren ze Willy en Anke de baas. Bij de damesdubbel kwam het ervaren duo Mieke Vervoort en Anja Taks als winnaar uit de bus. Zij versloegen in de finale Marlie en Lian van Gastel.
Ad Leenders en Tonnie Dortmans waren de winnaars van de herendubbel 7. Zij wonnen in de finale van Hans van Duijnhoven en Marc van Berlo. Eric Franc en Anne-Marie Voets wisten beslag te leggen op de titel in de gemengd dubbel 7. Zij versloegen in de finale Toon van de Heuvel en Leentje van de Ven. In de damesdubbel 7 wist Anke Kremers samen met Mimy Warnecke de clubtitel te veroveren ten koste Lian Voss en Angela van de Koevering.
Bij de jongens was Sam Schrederhof een maatje te groot voor de concurrenten. Sam won uiteindelijk de finale in twee sets van Roy van Kessel.