Scholentennis
Scholentennis

TV De Kienehoef ontvangt vele Rooise scholen

Sport

Afgelopen maanden heeft een groot aantal basisscholen bij TV de Kienehoef genoten van kennismakingslessen. Dit initiatief –jaren geleden opgezet door trainer Cees van den Boer – sluit vaak goed aan bij sportdagen van de betreffende scholen. In totaal hebben meer dan zeshonderd basisschoolleerlingen het tennispark bezocht. Een ongekend aantal, dat tot stand is gekomen door de informele ingangen die de trainer bij de basisscholen heeft.

Onder leiding van een zeer gedreven team worden de kinderen de eerste beginselen van tennis bijgebracht. Dit jaar sloten de ervaren tennissers Bart van Iperen en Gerard van Nuland samen met duizendpoot Jolande vd Boogaard aan om hun liefde voor tennis over te brengen. Niet alleen wil TV De Kienehoef daarmee de tennissport promoten, maar ook zoveel mogelijk kinderen enthousiasmeren de sport daadwerkelijk te gaan beoefenen.
Heb jij ook meegedaan en wil je graag nog wat extra lessen volgen? Of ben je via scholentennis nog niet op ons park geweest? De vereniging organiseert op 13, 20 en 27 juni nog extra kennismakingslessen. Wie zich nog niet opgegeven heeft en belangstelling heeft kan zich aanmelden bij Cees van den Boer op telefoonnummer 0646776090.

.