V.l.n.r.: Mitchel, Jack en Wouter.
V.l.n.r.: Mitchel, Jack en Wouter.

Jumbo en TV de Kienehoef geven samen gas tijdens de Jumbo spaarplanweken

Sport

Sint-Oedenrode - Supermarkt Jumbo heeft dit jaar een verenigingsactie opgezet. Iedere jumboklant die meer dan €20 besteed aan boodschappen bij de Jumbo krijgt, naar rato van het bedrag, één of meerdere muntjes die ze in een koker van een Rooise vereniging kunnen stoppen. Zo ook van TV de Kienehoef. Jumbo stimuleert daarmee de kas van de vereniging en toont midden in de Rooise gemeenschap te staan.

De selectieleden Mitchel, Wouter en Megan speelden zaterdagochtend de klanten van de jumbo warm onder leiding van Luuk van Schijndel, onze kartrekker jeugdzaken. Het parkeerterrein van de Jumbo was keurig afgezet om ruimte te maken voor de sportieve klant. Het blijft nog even spannend welke club de meest trouwe spaarders heeft in Rooi. De ludieke actie loopt nog tot en met 13 juli. De komende zaterdagen zullen de andere clubs de Jumboklant meenemen in hun enthousiasme voor sport.

Mocht u nu ook zin hebben om te gaan tennissen, dan staat de deur open voor kennismaking op 13-20-27 juni van 13.30-14.30 uur op het park van TV de Kienehoef. Rest ons veel dank aan de jumbo. Mocht u de komende weken boodschappen bij de Jumbo halen, stop uw muntje dan gerust in onze koker.