Archief
Archief

Succesvol weekend voor Nienke Theuns

Sport

Nienke Theuns en haar pony Roxy reisden dit weekend af naar Reusel waar een selectiewedstrijd springen werd gehouden. Nienke en Roxy wisten in de klasse CB een mooie ronde te rijden en mochten zich vooraan opstellen voor een eerste prijs. Deze veelzijdige combinatie reed ook met succes de dressuurring binnen, hier wisten zij een eerste en tweede prijs te winnen in de klasse CDE-L1.

Michelle Bakx en Golden Tulip gingen dit weekend naar Heeze waar een dressuurwedstrijd voor paarden werd georganiseerd. Dit was pas hun eerste outdoor wedstrijd maar dat hield deze combinatie niet tegen om een mooie winnende proef te rijden. Hun proef werd beloond met 201 punten wat goed was voor een eerste prijs. Bente Voorn en Copyright zijn al een paar weken in vorm en ook dit weekend wisten zij een fijne proef te rijden in Schijndel. Bente en Copyright behaalden een tweede prijs in de klasse B.

De springruiters vertrokken dit weekend naar Geldrop. Bram van Gaal en zijn paard Caro wisten in de klasse Z twee foutloze rondes met een snelle tijd te rijden. Maar één andere ruiter wist sneller over de finish te rijden waardoor Bram en Caro een mooie tweede prijs mee naar huis mochten nemen. Zijn vader Peter van Gaal kwam ook aan de start in Geldrop. Met zijn paard Elstar werden twee foutloze rondes gereden in de klasse M wat werd beloond met een vijfde prijs. Julia Geers en Darwin reden eveneens twee foutloze rondes in de klasse M en mochten zich op een negende plek opstellen.