DJ Down with a syndrome
DJ Down with a syndrome

Ollend Dreijt Dur: feest voor jong en oud

Verenigingen

De organisatie van Ollend Dreijt Dur heeft een kleine verjongingskuur ondergaan en dat is te merken aan de samenstelling van het jaarlijkse evenement. Op vrijdagavond zal de tent namelijk dreunen op beats. Jongeren in Olland en ver daarbuiten kijken nu al uit naar de 90's night van vrijdag 29 mei. Bij deze alvast een bijna alles onthullende tip van de sluier. Maar eigenlijk moet je er gewoon bij zijn…

Down with the Syndrome
Waar een wil is, is een weg. Dat heeft Jeroen Heijms wel bewezen. Samen met zijn compagnon Teun Rovers ging hij voor zijn grote droom en begon hij een dynamisch DJ duo. Toen Johnny de Mol lucht kreeg van zijn ambities twijfelde hij geen moment en hielp hij Jeroen zijn dromen te verwezenlijken in het RTL programma 'SynDROOM'. Samen bezochten ze Ibiza waar Jeroen zelfs het podium mocht delen met DJ Hardwell!  Jeroen en Teun hebben inmiddels de smaak flink te pakken. Down with the syndrome is een fantastische allround DJ act, klaar om u versteld te doen staan!

DJ Tommy Santo
"This DJ has seen it all, done it all, but most important: he plays it all!" Tommy Santo heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als Allround DJ in binnen- en buitenland. Met herkenbare en dansbare (feest)muziek reist hij de hele wereld over. Naast de grotere evenementen is Tommy Santo in het zuiden van het land ook een bekend gezicht in diverse feestcafés en discotheken. Tot slot heeft Tommy Santo de afgelopen jaren meerdere singles uitgebracht. In samenwerking met Jolanda Zomer maakte hij een onvervalste Summermedley daarnaast met Peter Loree het zelf geschreven "Mannen van de Nacht" en een remake van het alom bekende "Mallemolen". De producties zijn stuk voor stuk echte feestknallers.

DJ Paul Elstak
Wie kent hem niet?! In de tweede helft van de jaren negentig een van Nederlands meest bekende DJ's en een pionier op het gebied van gabber en happy hardcore. Bekend van hits als: Luv U more, Rainbow in the sky, Don't leave me alone en Turbo.

Dit zijn toppers van de bovenste plank. Tot vrijdag 29 mei!

Tante Annie
Haar motto: in korte tijd het dak eraf!
Vol humor en overgave een opbouw van 'rustige' inhakers en meezingers naar feestelijke hits: zing, dans en lach mee met Tante Annie.


Der kleino
Een optreden van schlagerartiest Kleino is een feest der herkenning. Kleino steekt de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals "Rosamunde", "Sierra Madre" en  "Du" en geeft "vollgas" met de moderne Duitse hits anno nu waaronder "Schatzi schenk mir ein Foto", "Viva Colonia" en nog veel meer. Hij brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop.

Jan Smit tributezanger
Zing mee met deze Jan Smit tributezanger, alle bekende hits komen voorbij!


De takkewijven
De Takkewijven Till & Toos brengen het levenslied, de smartlappen en alle bekende Sing Alongs met een volle smaak. Ze zingen met veel plezier alle gezellige takkeherrie. Sfeer en gezelligheid staat voorop!

Ronnie en de razende Ronda's
Het repertoire van Ronnie & de Razende Ronda's bestaat uitsluitend uit klassiekers. Klassiekers uit het songfestivalverleden, klassiekers uit de smartlaphoek en klassiekers uit de Nederpop. Iedereen kent ze, iedereen kan ze meezingen en iedereen heeft er stiekem wel wat mee. Één groot feest van herkenning dus! Dat ze daarnaast allemaal met een vette knipoog, lichtelijk campy worden gebracht en stuk voor stuk zijn voorzien van een eigen toneelstukje maakt elk optreden van Ronnie & De Razende Ronda's tot een heerlijk, dolkomisch en akelig vrolijkmakende aangelegenheid.

 

Zondag 31 mei
Dit jaar op zondag bij Ollend Dreijt Dur een grootse braderie! Vele prachtige kramen zullen de straten rondom d'n Tip bezetten. Er is voor iedereen wel wat te vinden. De middag wordt opgeluisterd door diverse artiesten: de Ollandse Dorpskapel, Dommelklanken, Brabantband, en Erik & Liesbeth.
Kinderen kunnen zich vermaken met de vele gratis activiteiten zoals schminken, knutselen, springkussen, bungeetrampoline springen en gamen.

Daarnaast is er dit jaar de mogelijkheid om met een helikopter mee te vliegen tijden Ollend Dreijt Dur!
Op zondag 31 mei worden er tussen 11.00 en 17.00 vanaf het weiland naast D'n Tip helikoptervluchten uitgevoerd.
Leuk om naar te kijken natuurlijk, maar meevliegen is natuurlijk veel mooier!
Kan dat dan? Jazeker! De ronde duurt ongeveer 5 minuten, en per keer kunnen er twee personen mee.  Die kans mag je niet missen!
Wil je zeker weten dat je mee kunt? Koop dan een ticket in de voorverkoop. Stuur een mailtje naar info@ollenddreijtdur.nl en vermeld daarin je naam, adres, en hoeveel tickets je wilt bestellen. Je krijgt dan van ons dan z.s.m. bericht terug met daarin de betalingsgegevens en de beschikbaarheid. 
Wij zorgen er dan voor dat de ticket(s) op tijd bezorgd worden. Daarbij geven we ook aan hoe laat je ongeveer gaat vliegen.
De vluchten gaan op volgorde van ticketnummering.
Tickets voorverkoop: € 30,-
Tickets aan de kassa: € 32,50 
Wees er snel bij, want op=op!
Kinderen mogen ook mee, mits ze minimaal een lengte hebben van 1,20 meter.

We sluiten de middag af met om 18:00uur een heuse biercantus. Een grote tent vol met lange biertafels, pitchers (rosé) bier en niet te vergeten dit alles onder leiding van de geweldige coverband Motion en een kei van een presentator die de hele avond aan elkaar lult. De ideale ingrediënten voor een topavondje uit!
Toon samen met je vrienden en vriendinnen jouw zangtalenten en lal vrolijk mee op zowel Nederlands als Engelstalige kneiters van hits. Wij zullen er alles aan doen om jullie een avond te bezorgen waar nog lang over gesproken zal worden. Dus schrijf jouw vrienden- vriendinnengroep,
collega's, carnavalsvereniging of sportteam nu in!

Meer info is te vinden op de site: www.ollenddreijtdur.nl .