Sybe van Doorn is de startende ondernemer.
Sybe van Doorn is de startende ondernemer. Foto:

Starter aan het Woord: Sybe van Doorn

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Iedere maand laten we namens Startup Meierijstad een startende ondernemer aan het woord in deze rubriek. Dit keer Sybe van Doorn.

Hallo, ik ben Sybe van Doorn en 23 Jaar oud. Ik ben tijdens mijn studie bedrijfsmanagement al met mijn bedrijf begonnen. Deze opleiding heb ik een jaar geleden met succes afgerond. Ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig met Odys. Hiermee lever ik audiovisuele producten aan de B2B markt. Het is een combinatie van een handels- en dienstenonderneming. Dit houdt in dat wij zowel het product leveren als de installatie uitvoeren bij de klant. Je kan denken aan (grote) touchscreen schermen, speakers, beamers, monitoren. 

Ik heb altijd al graag willen ondernemen en liep toen ik een tussenjaar had tegen het probleem aan dat er bij de grotere audiovisuele bedrijven bergen met geretourneerde producten werden weggegooid. Ik vond dit enorm zonde en een grote verspilling, waaruit vervolgens Odys is ontstaan. Zo ontzorg ik nu de grote audiovisuele bedrijven die de producten bij mij kwijt kunnen en geven ik deze weer een nieuw leven.

Wat Odys uniek maakt is dat er dus voornamelijk met gebruikte producten gewerkt wordt, die na een grondige inspectie refurbished weer de markt op kunnen. Zo kunnen bedrijven met minder budget toch gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit producten en dragen we ons steentje bij aan een beter milieu. Vandaar ook onze slogan “Reducing by Re-using”. 

Startup Meierijstad is een enorm betrokken groep. Iedereen staat voor je klaar om welk probleem ook samen op te lossen. Het is erg fijn om als startende ondernemer te weten dat je er niet alleen voor staat. Er worden erg veel bijeenkomsten en masterclasses georganiseerd. Hierdoor kun je je zelf constant blijven ontwikkelen. Het is een super fijne groep!

Sybe van Doorn
06-83358500
sybevdoorn@odys.nl
www.odys.nl