Andy van den Vossenberg
Andy van den Vossenberg Foto:

Starter aan het woord: Andy van de Vossenberg

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – In DeMooiRooiKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Deze maand spreekt Andy van de Vossenberg van Vossenberg productions. 

Hey, mijn naam is Andy, een nieuwe ondernemer binnen Meierijstad. Afgelopen december heb ik de stap genomen om fulltime ondernemer te worden. Ik ben door het mooie initiatief StartUp Meierijstad benaderd om een leuke column te schrijven. Met Vossenberg Productions ondersteun ik bedrijven op Social Media en Content vlak. Dat varieert van het bijhouden van de online kanalen van bedrijven, tot het verzorgen van complete bedrijfs- en evenement video’s.

In het geval van Social Media marketing merkte ik dat er maar weinig kantoren zijn die fysiek betrokken zijn bij de Social Media ondersteuning van hun klanten. Terwijl daar een boel verborgen passie en mogelijkheden kunnen liggen. Ik vond het belangrijk om bedrijven meer dan alleen een service te bieden, waarbij content door wordt gestuurd en met een verhaaltje online wordt gepost. Dat kan iedereen. Maar de creativiteit stimuleren en op zoek gaan naar de unieke kenmerken binnen een bedrijf gaan een stap verder. En daar richt ik me dan ook op. Ik neem de complete werkzaamheden uit handen en kom bij mijn klanten langs om een strategie door te spreken. Daarna kom ik de content maken/editen en met de juiste teksten en oog voor productkennis en vaktermen inplannen. Met meer dan 10 jaar evaring voor sales dmv Social Media help ik dus ook mee te kijken welke communicatie techniek het beste bij de doelgroep van mijn klanten aansluit. Een compleet pakket kortom.

De bedrijfsvideo’s kunnen van zowel kleine bedrijven als grote projecten met drone opnames variëren. Dit zijn bedrijven in o.a. de volgende sectoren: bouw, horeca, evenementen, automotive, detailhandel, landbouw, productie/fabrikanten en nog veel meer. Met daarbij als belangrijk bijproduct een volledig audio pakket van rechten vrije en uniek op maat gecomponeerde muziek, voice-overs, audio mix en mastering. Graag wil ik StartUp Meierijstad bedanken voor het opzetten van deze mooie community van dynamische en creatieve ondernemers. Een platform waar netwerken en gunfactoren mooi naar voren komen. Bedankt allemaal voor het lezen van mijn stukje en wellicht tot ziens!

Andy van den Vossenberg
Vossenberg Productions
info@vossenbergproductions.nl
Tel: 06-42 56 49 95

Andy van den Vossenberg