Afbeelding
Foto:

Starter aan het Woord: Kossen Producties

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - In DeMooiRooiKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Deze maand laat Jeroen Kossen van zich horen. Hij is onlangs Kossen Producties gestart.

Mijn naam is Jeroen Kossen en tekenen en ontwerpen zit al van kinds af aan in mijn bloed. Samen met mijn vrouw Mieke en kinderen Roos (3 jaar) en Mees (1 jaar) woon ik in Sint-Oedenrode. Al vanaf het begin sta ik met de strip MooiZooi in DeMooiRooiKrant. Per 1 maart zet ik met Kossen Producties mijn creativiteit en kennis van de grafische branche in om klanten te helpen met grafische behoeftes.

Na mijn werkzame leven in diverse fabrieken, heb ik me daar in verschillende bedrijven doorontwikkeld tot leidinggevende. Toen DeMooiRooiKrant begon heb ik mijn eerste stappen als ondernemer gezet en heb ik daar bijna een jaar de DTP voor mijn rekening genomen. Helaas was destijds het eigen bedrijf en het werken in loondienst niet goed te combineren. Na de fabrieken ben ik bij Multicopy in Eindhoven gaan werken en daar is het grafische hart weer gaan kloppen. Toen ik vanwege een faillissement weer in de fabriek kwam, had ik snel door dat daar niet mijn toekomst lag. Na een opdracht voor KDV de Kienehoef om doeken te tekenen voor de aankleding van hun speelplaats en de vraag van John van der Rijt om zijn spel “Pennen neer” geheel te ontwerpen, wist ik het zeker: ik word fulltime ondernemer!

Met Kossen Producties kan ik van A tot Z voorzien in alle grafische uitingen en het ontwerp er van. Daarnaast kan ik ook Illustreren, wat mij onderscheidt van al die andere ontwerpers en online print en drukwerk aanbieders. Ik denk mee en neem vanaf het idee de hele uitvoering voor mijn rekening. Op deze manier kan de klant zich focussen op zijn eigen werk en wordt die volledig ontzorgd.

Ik heb me ook meteen bij Startup Meierijstad aangesloten. Naast de vele workshops en een fijne werkplek in de Rabobank in Veghel is het netwerk wat je er bij krijgt voor mij goud waard.