Brunhilde in haar praktijk.
Brunhilde in haar praktijk. Foto:

Starter aan het Woord: praktijk ‘Brunhilde’

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Iedere maand komt een startende ondernemer aan het woord in DeMooiRooiKrant. Het komt voort uit een samenwerking met Startersnetwerk Meierijstad, sinds kort StartUp Meierijstad genaamd. Dit keer spreken we met Brunhilde van Vreede.

Mijn naam is Brunhilde van Vreede, ik woon met een dochter van 18 en een zoon van 15 in Rooi. In februari 2020 startte ik, naast mijn werk in het speciaal basisonderwijs, met praktijk ‘Brunhilde’. Vanuit mijn levenservaring en de benodigde opleidingen en cursussen fungeer ik als vertaler van de onderbewuste wijsheid van mijn cliënt. Met de methode Neuro Emotionele Integratie, afgekort NEI gaan we met gebruik van de biotensor en protocollen voorbij de klacht naar de oorsprong. 

Veel van je minder fijne ervaringen ben je waarschijnlijk vergeten of heb je weggestopt. Je bent je daar niet van bewust. Maar in je onderbewustzijn en het cel-geheugen van je lichaam worden wel alle ervaringen opgeslagen. Deze onbewuste delen vormen blokkades en kunnen zich op verschillende manieren uiten. Voorbeelden hiervan zijn angst, niet lekker in je vel zitten, pijn, slapeloosheid en ziekte. NEI is tevens inzetbaar bij bijvoorbeeld het veranderen van patronen, leerproblemen en kinderwens, gezien hier vaak ook sprake is van blokkade. Na het eerste consult her-activeert het zelf-genezend vermogen van het lichaam en is de blokkade verzacht of opgeheven.

Sinds augustus 2021 ben ik aangesloten bij StartUp Meierijstad. Als gevoelsmens had ik weinig met ‘zakendoen’ maar het hoort zeker bij een gezonde basis voor ondernemen. De mogelijkheden en kennis die mij worden aangeboden bij StartUp zijn voor mij daarom zeer waardevol. Ook de werkplek die ik deel met collega starters wanneer ik aan mijn praktijk werk ervaar ik als prettig. Als collega starters wisselen we op een laagdrempelige manier informatie uit en het is mogelijk om uitdagingen in het ondernemen te delen.

Ik nodig je uit om kennis te komen maken met mij en NEI, de thee staat klaar.

Brunhilde (aangesloten bij beroepsorganisatie CAT)
Paulinastraat 28, Sint-Oedenrode
www.Brunhilde.nl
06 25571057