Afbeelding
Foto:

Lokale Lekkernij uit de Meierij

Zakelijk Zakelijk

Boeren en tuinders pakken uit met kerst! Op 17 en 18 december bieden boeren en tuinders van ZLTO de Meierij hun eigen producten aan in een lokale borrelbox. De borrelbox wordt speciaal voor u samengesteld om met kerst te genieten van al het lekkerst dat bij u in de buurt wordt geproduceerd. Zo kunt u samen met uw familie genieten van een heerlijke, en eerlijke lekkernij. 

Het borrelpakket bevat twee stukken boerenkaas, een droge worst, twee streekbiertjes en een fles Odavi-bubbles; een fruitwijn gemaakt van “verloren vruchten”. Er is voor ieder wat wils. Het lokale borrelpakket bestelt u voor slechts € 29,95 en kan op 17-18 december afgehaald worden in Erp, St. Oedenrode of Nuenen. 

Bestel uw lokale borrelpakket snel
Bestel uw pakket online tot en met zondag 12 december, om samen verspilling te voorkomen. Bestellen kan op www.boerenentuinderspakkenuit.nl of stuur een mail naar zltodemeierij@zlto.nl met hierin naam, adres en woonplaats, telefoonnummer, aantal pakketten en de gewenste afhaallocatie. Afhalen kan op 17-18 december bij de gekozen streekwinkel in uw regio.

  • Boerderij de Klaproos, Achterstesteeg 2a in St. Oedenrode, 
  • Siebe’s Kaas/Zuivelboerderij de Leijgraaf, Kraanmeer 15 in Erp. 
  • Kwekerij Jansen, Boord 14 in Nuenen


Het begint bij de boer en tuinder
Boeren en tuinders zijn dichterbij dan je denkt. Ze zijn verweven met je leven. Ze staan aan de basis van jouw dag. Ze brengen Nederland op gang. Eten. Leven. Werken. Het begint bij boer en tuinder. Ook tijdens deze feestdagen.