Afbeelding

Sint-Oedenrode krijgt De Echte Bakker

Zakelijk

Sint-Oedenrode- Vanaf deze week is Sint-Oedenrode een bakker rijker. In het pand aan de Markt waar voorheen de apotheek was gevestigd, zit voortaan Bakker Van de Mortel. Deze bakkerij is aangesloten bij De Echte Bakker. Een bakkersgilde wat staat voor kwaliteit, ambacht en passie voor het vak.

Eigenaar Patrick van de Mortel komt uit Deurne. Hij runt meerdere bakkerijen in de regio. Zo heeft hij een winkel in Mariaheide, Volkel en Erp. Daar komt nu Rooi dus bij. Vanuit de bakkerij in Erp bevoorraadt hij al zijn zaken. "We maken ambachtelijk brood en banket, en zijn heel erg met de kwaliteit bezig. Een 'lidmaatschap' van De Echte Bakker krijg je niet zomaar! Bij alle broden die gebakken worden ben ik zelf bij. Zo kan ik de kwaliteit in de gaten houden. Dat vind ik heel belangrijk", typeert Patrick zijn gedrevenheid.
Patrick ziet kansen liggen in Sint-Oedenrode. "De mensen kennen ons niet, maar daar gaan we hard aan werken! Zo gaan we leuke acties op touw zetten om de mensen met ons en onze kwaliteit en assortiment kennis te laten maken. We hebben er veel zin in!"
De locatie van de nieuwe bakkerszaak is allerbest. Na een grondige verbouwing is het pand omgeturnd tot een prachtige zaak voor brood en banket. "Ik was nog nooit in Sint-Oedenrode geweest. Laatst bij toeval en ik was meteen verkocht. Vooral op deze plek, met een Albert Heijn naast me, en op het plein."

Openingsactie: 1 brood naar keuze, 2 Rooitjes (appel-kaneelgebak afgewerkt met boterkruimels), 5 worstenbroodjes en 5 witte broodjes voor slechts 9,99 euro.