Odille steunt Lars van Meijel met deze bijzondere kans
Odille steunt Lars van Meijel met deze bijzondere kans

Restaurant Odille steunt lokale golftopper bij de prestigieuze KLM Open

Sport Sport

Sint-Oedenrode / Cromvoirt - Restaurant Odille sponsort Lars van Meijel tijdens zijn deelname aan de KLM Open deze week. De Bestse golfer kreeg een wildcard van de organisatie om mee te doen aan het prestigieuze Nederlandse golftoernooi, dat gehouden wordt in Cromvoirt. 

Van Meijel speelt momenteel op de Challenge Tour, het tweede niveau van de Europese golftour en zal voor de derde keer deelnemen aan het toernooi, dat sinds 2021 wordt gehouden op het Cromvoirtse Bernardus Golf, de thuisbaan van Van Meijel. In zijn twee vorige deelnames haalde de Bestse golfer beide keren de cut, waarna hij eindigde op plek 56 en 58. Van Meijel zal tijdens het toernooi gesponsord worden door Restaurant Odille uit Sint-Oedenrode, dat vertegenwoordigd zal worden op het shirt en de tas van de golfer. Voor eigenaars Casimir Evens en Lotte Bloem is het de eerste sponsordeal in het jonge bestaan van het restaurant. De keuze voor Van Meijel was volgens beiden geen moeilijke: “Allereerst golfen we zelf allebei en vinden we de sport ontzettend leuk, waardoor de connectie er al is. Daarnaast komt Lars uit Best, waardoor we de kans krijgen om een lokale sporter te sponsoren. Verder is er een grote doelgroep voor Odille aanwezig tijdens de KLM Open, waarvoor wij zichtbaar zullen worden.”

Zelf kunnen Lotte en Casimir niet bij het toernooi aanwezig zijn om Van Meijel aan te moedigen: “Odille is dan gewoon geopend, dus we kunnen niet komen kijken. Kennissen en familie van ons zullen wel aanwezig zijn en zullen hem nauwlettend in de gaten houden.”

De KLM Open vindt plaats van donderdag tot zondag. Na vier dagen golf zal duidelijk worden of Van Meijel - mede dankzij de sponsoring van Odille – zijn voorgaande resultaten in Cromvoirt zal gaan overtreffen.

Lars van Meijel