Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 00200c
Foto: Hans van den Wijngaard
Sport

Topgolf op Golfbaan de Schoot

Sint-Oedenrode - Op zondag 25 augustus wordt op Golfbaan de Schoot het jaarlijkse Pro-Am toernooi gespeeld. Dit is een golfwedstrijd waarbij de beste spelers van de club samenspelen met professionele golfspelers.

Het lukt de commissie van de golfclub, welke deze bijzondere wedstrijd organiseert, om de laatste jaren zeer bekende spelers naar Sint-Oedenrode te halen. Een aantal van de gastspelers heeft op het hoogste Europese niveau gespeeld en het is uniek dat spelers van deze sterkte op de golfbaan aan de Schootsedijk aan een wedstrijd deelnemen. Naast o.a. de oud-Europese amateurkampioen, de Belgische speler Didier deVooght, speelt dit jaar ook de Nederlandse Kampioen bij de dames, Zhen Bontan, mee aan de voor golfclub de Schoot belangrijkste wedstrijd van het jaar.
Voor iedere golfliefhebber absoluut de moeite waard op deze zondag eens te komen kijken naar de verrichtingen van de vele bekende spelers en uiteraard ook naar die van de deelnemende amateurgolfers. Publiek is van harte welkom om te komen kijken en om met één van de flights mee te lopen. Ook voor iedereen die wel eens kennis wil maken met de golfsport een unieke mogelijkheid om van nabij, geheel gratis, topgolf te ervaren. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om ca. 16.00 uur.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!