KV Nijnsel
KV Nijnsel

KV Nijnsel 1 laat punten liggen

Sint-Oedenrode - De strijd om twee punten werd zondag gestreden in sporthal Eureka in Hapert. Tijdens een eerder treffen met NeCa werd nipt gewonnen, maar nu moest Nijnsel met lege handen naar huis.

De ploeg uit Casteren begon als een speer en verraste de Nijnselse verdediging met al haar energie. In korte tijd stond de teller op 3-0 in het voordeel van NeCa. Toch had ook Nijnsel kansen in overvloed, maar miste keer op keer. De thuisploeg wist daarentegen nog wel meermaals te raken en met maar liefst zes doelpunten tegen en nul voor was de rust meer dan welkom. Tijd voor een wake-up call.

Deze had gewerkt. Sandra Verhagen opende de tweede helft met een fraai afstandschot, 6-1. Het was duidelijk dat NeCa een tandje lager speelde dan in de eerste 30 minuten, waardoor Nijnsel de bal in een rap tempo steeds weer wist te veroveren. De dames vochten zich terug in de wedstrijd, waaruit nog eens drie doelpunten aan de kant van Nijnsel volgden. Maar toen NeCa vijf minuten voor het eindsignaal toch nog scoorde was de hoop op zelfs een gelijkspel vervlogen. En ondanks een treffer van Myrna Foolen was het gat niet meer te dichten. Eindstand 8-5. Doelpunten: Sandra Verhagen (2x), Myrna Foolen, Astrid van de Laar en Selly van Roosmalen.