Vorig jaar was een succesvolle editie.
Vorig jaar was een succesvolle editie.

Voorverkoop Avondwandel4daagse startkaarten

Sport

Op 2, 3, 4 en 5 juni wordt in Sint-Oedenrode de 11e Avondwandelvierdaagse georganiseerd door wandelsportvereniging OLAT (Ollandse Lange Afstands Tippelaars). Ook deze keer met mooie routes door stukken groene natuur van Sint-Oedenrode en de kerkdorpen Boskant, Nijnsel en Olland.

De eerste drie dagen is de start en finish telkens in een van de kerkdorpen, de laatste dag op de Markt in Rooi met een feestelijk onthaal bij de finisht. Er kan gekozen worden uit routes van 5, 10 of 15 km en deze voeren, zoveel mogelijk, over veld-, weide-, zand en bospaden. Daarnaast is er een rolstoelroute van 6 km, welke gaat over goed begaanbare wegen en is ook zeer geschikt is voor wandelwagens, rollators en scootmobielen. Deze laatsten dienen zich in een wandeltempo te verplaatsen. Op de 5km route is voor kinderen een leuke puzzelzoektocht uitgezet, waarmee mooie prijsjes te winnen zijn.

Onderweg op de 1e post staat Albert Heijn, Ger Koopman, paraat met zeer mooie en goed gevulde verzorgingsposten. De posten 2 en 3 worden door OLAT verzorgt. Verkoop startkaarten: Voorverkoop 4daagse kaarten: 12 tot 30 mei V.V.V. Markt 30, Martinushuis € 4,00. 12 mei tot 2 juni tot uiterlijk 16.00 uur Albert Heijn Koopman Markt 18 € 4,00. Op het startbureau Boskant. Verkoop van startkaarten vanaf 17.30 uur: Verkoop 4dagenkaarten à € 5,00. Alleen verkrijgbaar op het startbureau: dagkaarten à € 1,50: De 4 dagenkaarten zijn inclusief verzorging en medaille. Dagkaarten inclusief verzorging. Voor meer informatie kijk op www.avondvierdaagse-sint-oedenrode.nl In de laatste week van Mei volgt een uitgebreider artikel in de Mooi Rooikrant.