Ook de eendjes hebben zin in de zomer!
Ook de eendjes hebben zin in de zomer! Foto: Nienke Habraken

Eendjes in de race voor prachtige prijzen

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Zin in de zomer? Onze eendjes wel! Zij zijn met z'n allen op zoek naar de zomerattributen van het 'zin in de zomerspel'. De eerste hebben zij al gevonden... Het is een lastige zoektocht, maar heb jij alle zomerattributen al gevonden? Pak DeMooiRooikrant erbij en doe mee met het ‘zin in de zomerspel’ en maak kans op mooie prijzen! Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de cadeaubonnen van Natuurlijk! Sint-Oedenrode. 

Maar hoe sleep je de fantastische cadeaus binnen? Bij verschillende ondernemers  in het centrum van Sint-Oedenrode zijn zomerattributen in de etalage geplaatst. Tip: Hertog Hendrikstraat en Kofferen zijn natuurlijk ook onderdeel van het centrum! Kan jij vinden bij wie de waterpistolen liggen? Of de opblaasboot? Loop een rondje in het centrum, ga op zoek naar de zomerse attributen en bezoek onze lokale ondernemers. Vul de naam van de bijbehorende ondernemer in op het formulier en lever deze in bij de het Mediahuis Meierijstad. De jacht is geopend!

Onder de winnaars worden leuke prijzen verloot! Hiermee wordt de zomer één groot feest. Je hebt tot en met 13 juli de tijd om het ingevulde formulier in te leveren bij het Mediahuis Meierijstad, Heuvel 7 te Sint-Oedenrode.

Ook de eendjes hebben zin in de zomer!
Ook de eendjes hebben zin in de zomer!