Boskant door naar volgende ronde in nacompetitie voor promotie naar 3e klasse

Roois nieuws
Door een 3-2 winst op SES is Boskant door naar de 2e ronde van de nacompetitie. Daarin treft het Bavos uit Bakel dat over twee wedstrijden te sterk was voor Cito. Boskant speelt op 25 mei eerst thuis tegen Bavos, aanvang 14.30 uur op sportpark de scheken in Boskant.

Boskant 1 - SES 1 zondag 18 maart
Ten opzichte van de wedstrijd in Langeboom op 11 maart waar Boskant 1 duidelijk het betere voetbal op de mat legde als SES was daar in Boskant geen sprake van.
Beide teams waren aan elkaar gewaagd, waarin Boskant voortvarend starten met enkele kansen. Het was Geert van Gils die de score dan ook opende voor Boskant. 1-0
Toch was het SES die de rust in ging met een voorsprong door 2 goals van afstand te scoren waarbij de tweede er een uit het boekje was.
Na de rust was het SES dat de eerste kans kreeg, hierna nam Boskant het initiatief over wat tot uiting kwam in 2 goals voor Boskant
Eerst was het wederom Geert van Gils die de gelijkmaker voor zijn rekening nam en was het Maikel Merks die later bleek de winnende treffer maakte. Einduitslag 3-2 voor Boskant.
Door dit resultaat gaat Boskant 1 een ronde verder voor promotie naar de 3e klasse KNVB.
We nodigen iedereen weer uit om onze mannen te komen aanmoedigen in de wedstrijd tegen Bavos op zondag 25 maart in Boskant
Boskant 2 blijft komend seizoen 2e klasser. Het gelijkspel thuis tegen Someren was niet genoeg om een ronde verder te komen.
Voor de lagere teams is het geen training meer dit seizoen, trainingen starten weer in augustus 2014