Afbeelding

Nieuw clubtenue voor VV Rooi

Roois nieuws
Het nieuws dat volleybalvereniging Rooi een nieuw tenue heeft, is inmiddels weer een week oud, maar nu is ook duidelijk hoe het er uit ziet. Vorige week dinsdagavond presenteerden de jongste leden van de club het nieuwe outfit aan de rest van de vereniging. Dat ging gepaard met discolichten en klappende ballonnen.

Voorzitter Twan de Bie was erg opgetogen. Vol trots presenteerde hij de twee nieuwe shirtsponsors; Feroce en Van den Berk assurantiën. “De tenues waren aan vervanging toe en bovendien liep het contract met hoofdsponsor ADR af. Dat bedrijf blijft wel sponsor van de club alleen dan onder een andere naam. Gelukkig hebben we met Feroce en Van den Berk assurantiën twee goede shirtsponsors binnen gehaald.

Daar zijn we erg blij mee, want het valt in deze tijd niet mee om bedrijven te vinden die in de club willen investeren.” De Bie linkt de mentaliteit van de club aan die van Van den Berk assurantiën. “Ze zijn van no nonsense en ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Zo zit onze club ook in elkaar. Daarom is dat een goed combinatie.”
De complete club kreeg tassen vol nieuwe outfits. Ieder team werd netjes op de foto gezet. Er vielen weer wat nieuwe gezichten te bespeuren. “Nieuwe leden zijn altijd welkom. Voor degenen die interesse hebben; de eerste drie keer mag je gratis meetrainen!”, probeert de voorzitter nieuwe volleyballers te lokken.