Health City zorgt voor verlichting in donkere dagen

Roois nieuws
Het koudere najaar komt er weer aan, dat betekent dat het kwik gaat dalen en de dagen korter worden. Maar dat is geen reden om thuis met een zak chips op de bank te blijven zitten. Health City biedt de ideale mogelijkheid om ook in de winter te sporten. Lekker warm binnen in een sfeervol en laagdrempelig klimaat.

Zo kun je onder andere gebruik maken van fitness, groepslessen, tennis- en squashbanen, sauna, stoombad en zonnebank. De drankjes (koffie/thee/cappuccino/fris) zijn gratis. De moderne sportschool is met iets nieuws gekomen. Helemaal ‘hot’ op dit moment zijn de personal trainers. Wanneer je een lidmaatschap hebt bij Health City is het een optie om, buiten de gebruikelijke begeleidingen, samen te trainen met een van de Personal Trainers. Maar waarom is het eigenlijk zo hot en waarom werkt het zo goed?

Je begint eerst met een één op één gesprek met de trainer. Aan de hand daarvan wordt een programma van een aantal weken samengesteld dat voor u het beste is. Naast het sporten zelf komt er ook een stukje voeding en lifestyle bij kijken. Gezond eten en veel bewegen is namelijk een must voor een gewenst resultaat. De workout duurt 40 minuten en is dus ook ideaal voor mensen met tijdgebrek. Het concept van een relatief korte workout en een snel resultaat behalen werkt goed en je ziet dat personen mentaal en fysiek weer helemaal opknappen. Om snel ‘in shape’ te geraken, komt dus veel meer kijken dan alleen je zelf uitleven op de loopband.

Op dit moment loopt er een zeer aantrekkelijke actie bij Health City. Wanneer je nu een half jaar abonnement afsluit, mag je tot 1 november gratis sporten. Dat betekent dus 7,5 maand sporten, 6 maanden betalen. Daarna is het weer voorjaar. Tijd om naar buiten te gaan, maar natuurlijk biedt Health City genoeg mogelijkheden om binnen actief te blijven.

Health City heeft nu 1500 leden en daar zijn ze erg blij mee. Leden die bij het fitnesscentrum sporten, kenmerken vooral de sfeer als een positieve factor. Het is er gemoedelijk, relaxt en van jong tot oud komt er graag over de vloer. De sportschool bezit alles onder één dak, waaronder zelfs een fysiotherapiepraktijk (Total Fysio), diëtiste (Fitlife) en een kinderopvang, voor als u geen oppas heeft kunnen regelen en toch even wilt sporten.

Health City, Bremhorst 4, 5491 LR Sint Oedenrode, tel: 0413 477250, www.healthcity.nl