Het orkest speelt een eigentijds repertoire.
Het orkest speelt een eigentijds repertoire.

Een muzikaal festijn in de Beckart

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Op zondagmiddag 30 oktober organiseert Tiona een Muziekfestival in de Beckart te Nijnsel. Deze middag begint om 13.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De middag zal bol staan met evergreens en popmuziek aangevuld met hedendaagse toppers.

Het repertoire van Tiona is de laatste jaren flink veranderd. Het orkest speelt een eigentijds repertoire, afgestemd op een breed publiek. Met gevoelige ballads, tijdloze evergreens, bruisende beats en soms ruige rock wordt het publiek vermaakt.
Deze middag zal Popkoor Transparant uit de regio Schijndel-Veghel, dat onder leiding staat van Maartje van de Loo, je laten genieten van een zeer gevarieerd repertoire. Dit 50-koppig koor brengt nummers van Queen, Supertramp, Ed Sheeran en Bruno Mars ten gehore. Van vrolijke uptempo-nummers tot gevoelige ballads, hits uit het heden en verleden welke altijd meerstemmig worden gezongen.
Op deze muzikale middag zal er ook een enorm groot combikoor op gaan treden. Het combikoor wat gevormd is door de popkoren Trammelant uit Tilburg en Spektakel uit Eindhoven komt met bijna 100 zangers en zangeressen naar het Muziekfestival. Beide koren staan onder leiding van artistiek leider Arjan Bruinsma. Bijna alle arrangementen zijn van de hand van Arjan. Het repertoire zal bestaan uit popmuziek, swingende soul en gospel. De beide popkoren staan bekend als stoere popkoren die houden van stevige rocknummers.
Na een afwezigheid van twee jaar heeft Tiona er enorm veel zin in om weer van zich te laten horen en nodigt je dan ook van harte uit om even binnen te lopen in de Beckart. De toegang is gratis dus breng gerust je vrienden, buren en familie mee om samen met de muzikanten van Tiona en de zangers en zangeressen van de popkoren te genieten van tijdloze muzikale toppers.
Tiona is voor de uitbreiding van haar bezetting ook nog op zoek naar extra blazers. Loop gerust eens binnen en kijk en luister of ons orkest iets voor jou zou kunnen zijn.