Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ffe333
Foto: Hans van den Wijngaard
Kunst en Cultuur

Blaasmuziek Plus naar zondagmiddag

Sint-Oedenrode - Op zondagmiddag 27 oktober wordt het in Nijnsel gratis genieten geblazen met heel veel herkenbare popsongs, evergreens en gouwe ouwe. Het evenement dat voorheen altijd op de laatste zaterdag van oktober plaats vond, is dit jaar in verband met de 20ste editie verplaatst naar de zondagmiddag. Hierdoor hoopt Blaasorkest Tiona nog meer muziekliefhebbers de mogelijkheid te bieden om te komen kijken en luisteren naar Blaasmuziek Plus.

De Plus van deze middag zal worden verzorgd door twee schitterende popkoren. De opening ligt in de vertrouwde handen van spektakel, hét rock- en popkoor uit Eindhoven. Dit nog zeer jonge koor met een oprichtingsdatum in 2018 staat onder leiding van niemand minder dan songcoach Arjan Bruinsma en heeft op dit moment ruim 50 leden. Het repertoire bestaat uit popmuziek, stevige rock & soul en gospel. Popkoor Spektakel wil de tuttigheid die veel popkoren toch een beetje kenmerkt doorbreken en zal als volwassen stoer koor haar optreden verzorgen.
Het tweede popkoor dat wij graag aan jullie willen voorstellen is het schitterende 45 koppige popkoor Sprightly uit Uden. Dit swingende en eigentijdse koor met een zeer uitgebreid repertoire brengt nummers uit de jaren 50 tot en met nu. Denk hierbij aan The Pointer Sisters, Toto, Caro Emerald, Train en Anouk. De naam Sprightly staat voor levendig en vrolijk en dat is wat dit koor zeker zal uitstralen. Het popkoor staat onder leiding van dirigent Sonja van Boxtel.
Blaasorkest Tiona bestaat al ruim 20 jaar en staat vanaf de oprichting onder leiding van Jos van Heesch. De laatste jaren heeft dit blaasorkest een ware metamorfose ondergaan en is het repertoire nu afgestemd op een breed publiek. Zij spelen gevoelige ballads, tijdloze evergreens, bruisende beat en soms ruige rock. Deze middag vol met herkenbare nummers wordt je gratis aangeboden en vindt plaats in de Beckart te Nijnsel en start om 13.30 uur.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!