Het koor Polyhymnia
Het koor Polyhymnia

Polyhymnia geeft koffieconcert voor Oekraïne

Cultuur Kunst en Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Op zondag 22 mei geeft Gemengd Koor Polyhymnia, onder leiding van Nicole Friedrich-Krijnen, na lange tijd weer een concert. Het koffieconcert zal worden gehouden in Mariëndael, aanvang 11.30 uur. Behalve het koor zullen ook enkele jonge talentvolle muziekleerlingen van het Centrum voor de Kunsten uit Eindhoven optreden. Het koor zal bij het slotlied worden begeleid door Jos Friedrich aan de vleugel.

Dit concert staat in het teken van de lente, met de ontluikende bloemen en natuur. Ook enkele dansliederen worden ten gehore gebracht. Gastoptredens zijn er van een viertal leerlingen van de talentklas van het CKE, waar onze dirigent pianoles geeft. Thomas Krause en Geonu Ko spelen beiden piano, Davida de Maat dwarsfluit en Jolien Meskers speelt viool. Het is een gevarieerd programma, waarbij koorzang van Polyhymnia en instrumentale stukken van deze supertalenten elkaar regelmatig afwisselenEr is geen pauze. 

De toegang is GRATIS maar een financiële bijdrage ten bate van de oorlogsslachtoffers in Oekraïne is heel erg welkom. Dat kan in de daarvoor bestemde mandjes maar pinnen in de zaal kan ook. De totale opbrengst zal worden overgemaakt naar de zusterorganisatie van de Kiwani’s in Oekraïne. Zo weten we 100% zeker dat het geld goed terecht komt. 

Reserveren noodzakelijk
Het is noodzakelijk om te reserveren via secretarispolyhymnia@gmail.com. Een gratis kopje koffie of thee staat bij binnenkomst voor u klaar. Bent u op 22 mei verhinderd om te komen luisteren maar wilt u deze inzamelingsactie graag financieel ondersteunen? Dat kan. U kunt een door uzelf gekozen bedrag overmaken naar het bankrekeningnummer van KiwanisRooi: NL 48 RABO 0122037413 t.n.v. Stichting Maatschappelijke Initiatieven, onder vermelding van Gift Kiwanis Oekraïne. Bij voorbaat onze dank.