Even een pilsje bij De Hut na een brommertochtje.
Even een pilsje bij De Hut na een brommertochtje.

Herinneringen aan 50 jaar de Vresselse Hut

Historie Historie

Sint-Oedenrode – We vroegen om foto’s en anekdotes over de Vresselse Hut. De zaak bestaat 50 jaar en vrijwel iedereen in Sint-Oedenrode en omstreken is er wel eens geweest. Bij deze een herinnering van Gerard van de Ven.

Op deze foto staan we voor de Vresselse Hut, na een vakantie in Zeeland zomer 1972. Van rechts naar links Franske Habraken, Frans Habraken, Martien van Engeland, Gerard van de Ven (allen toen wonende op Vressel.) Helemaal links staat Henk Peters uit Breugel. Een gezellige vakantie afgesloten met een lekker glaasje Wickuler pils.

Ook Henk van Enckevort stuurde enkele foto’s in met herinnering. Een vakantie op het terrein van de Vresselse Hut. Jaren geleden.

Wat zijn jouw herinneringen? Stuur het in en maak kans op een kegelarrangement voor vier personen! Ballen gooien met een hapje en een drankje! redactie@demooirooikrant.nl

Henk: Onze mooiste herinnering aan de vresselse hut zijn de wiekende samen om elk jaar het vakantie seizoen af te sluiten  echt  moj. Ook voor echte Limburgers
Afbeelding