Afbeelding

Bongers auto’s: al decennia een begrip

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Achter de Shell benzinepomp aan de Schijndelseweg is al vele jaren Bongers auto’s gevestigd. Decennia lang is het bedrijf een begrip in de regio. Sinds deze week heeft eigenaar Anton Bongers een nieuwe werknemer in dienst. Monteur Tim is overgekomen van de vetrokken buurman.

Hij en Anton zijn voor veel mensen een vertrouwd gezicht. Ze helpen u graag verder wanneer u vragen heeft over uw auto. Bongers auto’s is het adres voor al uw reparaties, welk merk u ook rijdt. Van Volkswagen tot Mini, van Renault tot Opel. De expertise is zeer breed bij Anton en Tim, dus u kunt met een gerust hart uw auto er achter laten.
Of het nu gaat om een APK-keuring, nieuwe banden, het zoeken van een storing of een airco service. Bij Bongers auto’s weten ze precies wat ze voor u kunnen doen. Alles gaat eerlijk en transparant, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. De volledig ingerichte werkplaats doet de rest, want zo hebben de heren alles bij de hand om uw auto succesvol te repareren of na te kijken. Ook op zaterdagochtend is Bongers auto’s geopend. Dan voert de garage kleine reparaties uit.

Zoals u wellicht is opgevallen verkoopt Bongers auto’s eveneens occasions. Links voor de garage staat het vol met interessante wagens. Was u toch nog op zoek naar een nieuwe auto? Ga dan eens kijken bij Bongers auto’s. De koffie staat klaar en de gemoedelijkheid zal u bevallen. De ruime keuze ook, want het is vrijwel zeker dat er tussen staat wat u zoekt.

Bongers auto’s, Schijndelseweg 17, 0413 – 420 500, www.bongersautos.nl