Odisco wint weer

Olland - Odisco speelde afgelopen zondag thuis tegen hekkensluiter SCMH uit Mariaheide. De thuisploeg, die al het hele seizoen geteisterd wordt door afwezigen om uiteenlopende redenen, trad aan met Maré Meijs en Hilde Leenderts in de basis.

Michelle van Heereveld begon op de bank. Deze dames hadden al bijna een uur gespeeld in hun eigen wedstrijd en dat met het zeer warme weer. Extra respect voor hen dat zij voor het eerste klaar stonden.
Odisco begon goed aan de wedstrijd en stond snel met 1-0 voor. Hierna was het een wedstrijd waar de hitte en vermoeidheid zichtbaar een rol speelden. Desalniettemin knokte Odisco zich naar een knappe 5-2 voorsprong tot de rust. In de rust werd de dames verteld slim om te gaan met de weersomstandigheden, door aanvallend op de juiste momenten de energie in te zetten. Verdedigend moesten de dames strak blijven.
Begin tweede helft raakte Maré na slechts één minuut geblesseerd. Suus Schevers was als toeschouwer bereid haar wedstrijdtenue weer aan te doen om als reserve te fungeren. Complimenten hiervoor. Na 10 minuten wist Odisco 6-2 te maken. Hierna leek de pijp leeg en werden er door beide partijen de nodige kansen gemist (waaronder 5 strafworpen). Odisco wist zelf niet meer te scoren, maar hield het verdedigend voldoende dicht, waardoor SCMH nog maar 2 keer scoorde. Eindstand 6-4.
Odisco werkte hard en liet vooral zien als club sterk te zijn. Door de aanvallend sterke eerste helft, bleven de punten in Olland. 16 juni speelt Odisco de laatste wedstrijd uit tegen Dakos 1 om 13:00 in Someren. Bij deze wil Odisco 1 alvast alle dames bedanken die het hele seizoen klaar hebben gestaan om in te vallen!