Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 65cfc0
Foto:

Bistrobar Hugo's is er klaar voor

Sint-Oedenrode - De naamsverandering werd enkele weken geleden al aangekondigd en nu is het team van bistrobar Hugo's er écht klaar voor. Daarmee is C'est la vie verleden tijd, al zal er in de praktijk niet heel veel veranderen.

Bistrobar Hugo's blijft namelijk iedere dag geopend, de zo geliefde lunch staat nog steeds op de vernieuwde kaart en ook 's avonds mogen mensen aanschuiven voor een lekker diner. "Uiteraard is ook nog steeds iedereen welkom voor een lekker kopje koffie, iedere morgen vanaf 9 uur", is Eigenaresse Liping Gao vriendelijk. Na acht jaar heeft ze de horecagelegenheid een facelift gegeven. Vanaf deze week prijkt er een nieuwe naam op de gevel: bistrobar Hugo's. Niet alleen op de gevel. Ook het personeel loopt rond in gloednieuwe tenues. Daarnaast is het interieur een klein beetje aangepast. Vooral de nieuwe bar met nieuwe stoelen springt in het oog.

Die bar is ideaal om sushi aan te eten. Liping Gao nam daarvoor zelfs een speciale kok aan. Op de menukaart staan nog veel meer andere heerlijke gerechten, zodat het voor iedereen in Sint-Oedenrode en omstreken toegankelijk is. Wat opvalt zijn de 'share-food' gerechten. Klein, maar volgens Liping Gao, heel erg lekker.

Toch springen de nieuwe sushigerechten er uit. Evenals de andere Oosters getinte specialiteiten. De voorbereiding van Liping Gao is zeer uitgebreid geweest. Ze heeft maandenlang inspiratie opgedaan in het restaurant van een familielid in Amsterdam. Al die tijd werkte ze enkele uren per week mee. Uiteindelijk heeft ze elementen van dat restaurant terug laten komen in haar eigen menukaart. Dat zal vast en zeker goed te proeven zijn!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!