Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 742d6f

Sunrise sluit zich aan bij Drukweg.nl

Sint-Oedenrode  - De drukwerksite www.drukweg.nl is een initiatief van DeMooiRooiKrant. Het is een lokale website waarop alles besteld kan worden op het gebied van drukwerk. Ideaal ook voor verenigingen. Dansvereniging Sunrise is de eerste Rooise vereniging die zich bij de site heeft aangesloten. Afgelopen week tekenden Rian Raaijmakers van Sunrise en Jeroen van de Sande van Drukweg.nl een overeenkomst.

De dansvereniging en DeMooiRooiKrant hebben al jaren een goede relatie. Als er iets te doen is bij de vereniging staat de plaatselijke krant klaar voor een verslag of een fotoreportage. Ook andersom weet de club de weg naar het Mediahuis te vinden. "Voorheen haalden we ons drukwerk op verschillende plekken, of staken we er zelf veel tijd in. Nu is het fijn dat we alles onder één dak kunnen onderbrengen. Wij sturen de opdracht door en Drukweg.nl / DeMooiRooiKrant maakt het in orde", vertelt Rian.

Drukweg.nl is eind 2018 gestart in Sint-Oedenrode. Inmiddels neemt de site bij steeds meer bedrijven en particulieren de druk weg. Alles is gemakkelijk zelf te bestellen, maar er staat ook een helpdesk klaar om alles in goede banen te leiden. Zelfs op rekening kopen is mogelijk in overleg. Drukweg.nl is dé weg naar uw drukwerk.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!