Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bc74c5
Foto:

Neem een kijkje bij Rooise kunstenaars

Sint-Oedenrode - Tijdens het weekend van 25 en 26 mei gaat het in Sint-Oedenrode weer bruisen van de kunst. Dit tweejaarlijkse evenement wordt georganiseerd door Cees van de Wijdeven en Lia Bekkers. De kunstenaars zullen hun werken laten zien aan een breed publiek.

Velen zijn te vinden in en rond het centrum van Sint-Oedenrode. Er zijn verschillende kunstvormen- en stijlen te zien, maar ook buiten het centrum kunt u genieten. Zo is er in Boskant aan de Hazelaarstraat het atelier van Rita Bullens. In Olland aan de Nieuwstraat vindt u het atelier van Rianne Brugmans. Deze twee ateliers zijn alleen op zondag geopend. In Nijnsel, aan de Vresselseweg 44, zijn meerdere kunstenaars aanwezig om werken te tonen. Aan de Weievenseweg 40 stelt Jolan Vermeer haar atelier open.
Bij het Ar(T)senaal aan de Lindendijk 10 kunt u kennis maken met het werken in steen. Kortom, het wordt een weekend met een grote diversiteit aan kunst: glaskunst, beeldhouwkunst, tekeningen, schilderijen. keramiek. In het centrum van Sint-Oedenrode worden diverse etalages aangekleed met kunstwerken. De deelnemende ateliers zijn te herkennen aan de vlag van Kunst in Rooi.
De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
De deelnemers kunt u vooraf bekijken op de website: www.kunstinrooi.nl. Daar kunt u ook de plattegrond downloaden. Deze is ook af te halen bij het VVV in Sint-Oedenrode en bij de kunstenaars zelf.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!