Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 37f1c3
Foto:

Groots afscheid Lisa van de Ven

Sint-Oedenrode - MHC Sint-Oedenrode neemt zondagmiddag op grootse wijze afscheid van clubicoon Lisa van de Ven. Dat is deze week bekend gemaakt op social media.

Zij speelt vanaf 12:45u op 'Oedenrode' voor eigen publiek een speciaal door haar team georganiseerde afscheidswedstrijd. Een moedig besluit om nu een lang hockey-leven op hoog niveau te stoppen. "Voordat de sleet vat krijgt op mijn goddelijk lichaam", aldus Van de Ven.

Lisa van de Ven kan terugkijken op een prachtige hockeycarrière in Dames 1 van 'Oedenrode'. Ze heeft talloze successen behaald, kampioenschappen gepakt en op grootte hoogte gestaan. Slechts enkele dipjes staan op haar Palmares. Met MHC Sint-Oedenrode speelde ze honderden wedstrijden, waarin ze met regelmaat een doelpuntje meepakte. Hoogtepunt was 2011, waarin ze verkozen werd tot 'Most Valuable Left Back.'
"In het begin kon ik me goed op alles tegelijk focussen, maar het wordt ook voor mij nu een beetje te veel. Ik word ouder en wil graag het stokje doorgeven aan de jeugd", sprak een licht geëmotioneerde Van de Ven. Zondag wil haar team de rots in de branding bedanken voor haar jarenlange inzet en bijdrage aan de sfeer binnen het team.
Gun haar een welverdiend afscheid en komt allen kijken naar haar laatste kunstje op zondag 26 mei, om 12.45u op de hockeyvelden van MHC Sint-Oedenrode


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!